Lopullinen opas lääkkeiden hallintaan ja turvallisuusvinkkiin

SisällysluetteloKiinnostaminen vinkkien käsittelemisestä noudattamattomien potilaiden – ObserVersmartPotilaiden turvallisuuden 6 minuutin sääntö – Maailman terveysjärjestö (WHO)

Tee muistiinpano siitä, kuinka paljon käytät sekä kun käytät jokaista lääkitystä, ja näet sen sisällyttämään kaikki ravitsemukselliset lisäravinteet (vitamiinit, mineraalit tai luonnolliset yrtit), joita otat. Ota luettelo mukanasi aina kun menet lääketieteelliseen tapaamiseen. Voit lisäksi tehdä kaksoiskappaleen tarjotakseen suhteelliselle tai läheiselle ystävälle tilanteessa sinulla on kliininen hätätilanne.

Pidä lääkesi laatikossa tai säiliössä, se tuli, joten sinulla on kaikki etiketistä tiedot. Ota huomioon pillereidesi sävy ja muoto. Jos ne näyttävät erilaisilta, kun saat täyttöä, pyydä apteekista kaksinkertaisesti tarkistamaan, että sinulla on ihanteellinen lääkitys.

Noudata näitä ideoita: Soita myrkkyhermosyksille (1-800-222-1222) juuri nyt, jos nuori tai toinen henkilö käyttää vahingossa lääkettäsi. Sisältö päivitti viimeksi nämä tiedot lääkkeiden käytöstä turvallisesti mukautettiin elintarvikkeiden ja lääkityshallinnon tuotteista sekä lääketieteellisen hoidon tutkimuksen ja huippulaatujen virastosta. Jigna Patel, lääkitystietojen laitos, viestinnän työpaikka, cderfood ja lääkityshallinto.

Lääkkeiden tarkoituksena on auttaa meitä elämään paljon pidempään ja myös terveellisempiä, mutta lääkkeiden ottaminen virheellisestä menetelmästä tai tiettyjen lääkkeiden ja lisäravinteiden sekoittaminen voi olla haitallista. Vanhemmilla aikuisilla on tyypillisesti lukuisia sairauksia, ja ne voivat myös ottaa lukuisia lääkkeitä, jotka asettavat ne ylimääräisellä riskillä epäsuotuisista haitallisista vaikutuksista. Jatka lukemista oppiaksesi tarkalleen ottamaan turvallisesti ottaa ja seurata myös kaikkia lääkkeitäsi.

Lääkkeet voidaan saada reseptillä tai reseptillä (OTC). Reseptilääkkeet ovat lääkkeitä, jotka voit saada vain lääkärin tilauksella; Esimerkiksi kolesterolin tai keuhkoputken astman inhalaattorin alentamiseksi tabletit. OTC -lääkkeitä voi ostaa ilman reseptiä; Esimerkiksi aspiriini- tai voitelu silmä laskee.

Älykäs vinkki diabeteksen lääkityksen poistamiseksi – Macomb Medical Clinic, josta kukaan ei puhu

Sen sijaan näiden esineiden tarkoituksena on säilyttää tai parantaa hyvinvointia, samoin kuin ne saattavat auttaa sinua täyttämään päivittäiset vaatimuksesi tärkeistä vitamiineista ja mineraaleista. Kalsium ja D -vitamiini voivat auttaa rakentamaan kiinteitä luita. Tutustu lisää lisäravinteiden ottamisesta turvallisesti NIA-kirjoituksessa, ravintolisissä vanhemmille aikuisille.

Esimerkiksi, et saa ottaa aspiriinia, jos otat varfariinia sydänongelmiin. Jos haluat estää mahdollisesti vakavia terveys- ja hyvinvointikysymyksiä, puhu lääkärillesi kaikkia käyttämäsi lääkkeitä, mukaan lukien useiden muiden lääkäreiden määräämät lääkkeet ja myös kaikenlaiset OTC -lääkkeet, vitamiinit, lisäravinteet ja luonnolliset lääkkeet. Viittaa kaikkeen, myös käyttämäsi harvoin.

Keskustele kaikista allergisista reaktioista tai asioista, jotka olet kokenut useiden muiden lääkkeiden kanssa. Näihin voi kuulua ihottumia, ongelman hengitystä, happoa ruoansulatushäiriöitä, huimausta tai mielentilan muutoksia. Varmista, että lääkärilläsi ja farmakologillasi on nykyinen tarkistusluettelo allergisista reaktioistasi, jotta ne eivät tarjoa sinulle lääkitystä, joka sisältää jotain, joka voi aiheuttaa allergian.

Upouuden lääkkeen sekoittaminen jo käyttämiesi lääkkeiden tai lisäravinteiden kanssa voi luoda epämiellyttäviä ja joissain tapauksissa vakavia https://online-apteekki.com/osta-kamagra/ ongelmia. Esimerkiksi sekoittaminen käyttämäsi lääkitys lepäämään (rauhoittava) ja myös lääkkeitä, joita käytät allergisiin reaktioihin (antihistamiini), voi vähentää reaktioitasi ja tehdä autojen ja kuorma -autojen ajamisesta tai juoksukoneista vaarallisia.

Leave a Reply